ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

 
 
 

ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
Η γυψοσανίδα είναι ιδανική λύση δόμησης για ανακαινίσεις κτιρίων και διαμορφώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων η οποία αποτελεί μία οικονομική αλλά και εύκολη λύση με πολλές δυνατότητες.

Η επιχείρησή μας “Τσέρρι Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, έχοντα μεγάλη εμπειρία στον χώρο, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό εργασίες με γυψοσανίδες σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους στην Ρόδο και στα γύρω νησιά.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της ξηράς δόμησης - γυψοσανίδας, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη και την κατασκευή κάθε έργου που σχετίζεται με γύψινες εφαρμογές και την ανακαίνιση ή διακόσμηση των εσωτερικών ή εξωτερικών σας χώρων, προσφέροντας ένα άψογο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 

 
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ
  Κρυφούς φωτισμούς
  Ψευδοροφές 
  Οροφές γυψοσανίδας
  Χωρίσματα με γυψοσανίδα
  Συνθέσεις επίπλων με γυψοσανίδα
  Επενδύσεις τζακιών
  Βιβλιοθήκες
​​​​​​​  Οροφές ορυκτών ινών
​​​​​​​  Γύψινες διακοσμήσεις κ.α.
 
Με μέγιστο επαγγελματισμό και πνεύμα συνεργασίας, δημιουργούμε μοναδικές κατασκευές με γυψοσανίδες και διαμορφώνουμε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Έχοντας την απαιτούμενη εμπειρία και με καταρτισμένο προσωπικό αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις και κατασκευές κατοικιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων στην Ρόδο και τις γύρω περιοχές.

Δίνουμε λύσεις στον χώρο σας για οποιαδήποτε ειδική κατασκευή. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις σύγχρονες τάσεις, χρησιμοποιούμε εγγυημένα ποιοτικά υλικά και δίνουμε ένα καλαίσθητο και λειτουργικό αποτέλεσμα στον χώρο σας.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε την Ρόδο και τα γύρω νησιά.