ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ & ΔΑΠΕΔΑ

 
 
 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
Η επιχείρησή μας “Τσέρρι Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, μπορεί να αναλάβει, με συνέπεια και επαγγελματισμό, την τοποθέτηση - επένδυση μαρμάρων ή γρανίτη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου σας, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τοποθετήσεις μαρμάρου σε δάπεδα, σκάλες, προσόψεις κτιρίων, μπάνια, τζάκια, πάγκους κουζίνας, ορθομαρμαρώσεις κ.α. και μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις που θα αναδείξουν τον χώρο σας. 

Συνδυάζοντας τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη με τη πείρα που κατέχουμε και την αγάπη για αυτό που κάνουμε πετυχαίνουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κάθε φορά.

 

 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩN
Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις πλακιδίων σε κουζίνες, μπάνιο, σαλόνια, υπνοδωμάτια αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο επιθυμείτε, καθώς και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας και σε πισίνες παρέχοντάς σας ένα μοναδικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα, χωρίς κακοτεχνίες και βιαστικές εργασίες. 

Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε την ανακαίνιση του χώρου σας, δηλαδή το ξήλωμα τον παλιών πλακιδίων και την τοποθέτηση νέων καθώς και οποιοδήποτε μερεμέτι σχετίζεται με την τοποθέτηση των πλακιδίων στον χώρο σας.

Πάντα χρησιμοποιούμε και προτείνουμε τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση των πλακιδίων και δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια για το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα.
 

 
 
 

ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ
Τα σταμπωτά δάπεδα αποτελούν μια υψηλής αισθητικής επιλογή υλικό από αδιάβροχο μπετόν, αρκετά ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες και στην ρύπανση. Συναντώνται σε απεριόριστες επιλογές χρωμάτων και σχεδίων και σφραγίζονται με ειδικά βερνίκια που τους προσδίδουν αποχρώσεις και αντιηλιακές ιδιότητες.

Εφαρμόζονται σε οποιαδήποτε επιφάνεια και οι αποχρώσεις τους παραμένουν ανεπηρέαστες στο πέρασμα του χρόνου. Στα προτερήματα τους συγκαταλέγεται η αντιολισθηρότητά τους, η ευκολία στον καθαρισμό, δεν αποκολλώνται και δεν κάνουν σκασίματα - ρηγματώσεις.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει την κατασκευή του σταμπωτού δαπέδου που επιθυμείτε για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ρόδο και τα γύρω νησιά.

 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε την Ρόδο και τα γύρω νησιά.