ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

 
 
 

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
Η πατητή τσιμεντοκονία είναι ένα υλικό το οποίο μας επιτρέπει να δημιουργούμε λείες επιφάνειες με υψηλές αντοχές χωρίς αρμούς και με αντιχαρακτικές ιδιότητες. Μπορεί να εφαρμοστεί σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες όπως σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια κ.α. δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. 

Eφαρμόζεται απευθείας πάνω σε οποιοδήποτε υπόστρωμα, όπως πλακάκι, μάρμαρο, μπετό, γυψοσανίδα, ξύλο κτλ και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Η επιχείρησή μας “Τσέρρι Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει την εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας σε κατοικίες, ξενοδοχεία, πισίνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, επαγγελματικούς χώρους και σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 

 
 
 
Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί ιδανική λύση για περιπτώσεις ανακαίνισης λόγω μικρού πάχους και άριστης πρόσφυσης με όλα τα υποστρώματα. Για την δημιουργία χρωματιστής πατητής τσιμεντοκονίας υψηλής αντοχής σε δάπεδα και τοίχους, χρησιμοποιούμε σπατουλαριστό χρωματιστό τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών.

Η εμπειρία και η γνώση του συνεργείου είναι απαραίτητη, γι’ αυτό και εμείς σας παρέχουμε όλα τα τεχνικά μέσα και τους κατάλληλους ανθρώπους που χρειάζονται για να επιτευχθεί ένα σημαντικό έργο.
 
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ
  Ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα
  Μικρό πάχος εφαρμογής
  Αντοχή σε τριβές, στο καθάρισμα, στην γήρανση και στην ακτινοβολία
​​​​​​​  Εύκολο καθαρισμό
​​​​​​​  Εφαρμογή σε οποιοδήποτε υπόστρωμα
​​​​​​​  Χρήση σε πλήθος εφαρμογών
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε την Ρόδο και τα γύρω νησιά.