ΜΟΝΩΣΕΙΣ

 
 
 

ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Προστατέψτε το κτίριό σας, με σύγχρονες επιλογές που θα απομονώσουν υγρασία, ψύχος και υψηλές θερμοκρασίες, εφαρμόζοντας την κατάλληλη εξειδικευμένη λύση για κάθε περίπτωση.

Η επιχείρησή μας “Τσέρρι Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία καθώς και την απαιτούμενη τεχνογνωσία, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας κάθε είδους μόνωση που θα προστατεύει το χώρο σας όλες τις εποχές του χρόνου αλλά και για πολλά χρόνια.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο μας, παρακολουθώντας όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο της μόνωσης αλλά και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και δοκιμασμένα υλικά  μπορεί να πραγματοποιήσει θερμομονώσεις, στεγανοποιήσεις αλλά και κάθε είδους μόνωση στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

 
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
Ένας από τους πιο σημαντικότερους παράγοντες για να διατηρούμε το σπίτι μας ζεστό την περίοδο του χειμώνα είναι η σωστή εξωτερική θερμομόνωση. Η εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της θερμομόνωσης των κατοικιών, συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της διαβίωσης και τη μείωση των δαπανών για κάθε νοικοκυριό. 

Σας προσφέρουμε ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις με εγγύηση των εργασιών μας. Μονώσεις (ταρατσών, κάθετων επιφανειών kelyfos, αποστραγγιστικές μεμβράνες θεμελίων, υπογείων κ.α.)
ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
Για να κατεφέρουμε να πετύχουμε μια σωστή στεγανοποίηση πρέπει να έχουμε υπόψιν μας δύο βασικούς κανόνες: α) Είναι σημαντικό να επιλέξουμε τα κατάλληλα υλικά β) Θέλει μεγάλη προσοχή στην εφαρμογή τους. Οπότε είναι κύριας σημασίας να γίνει μια ενδελεχή μελέτη ώστε να δοθεί η καταλληλότερα τεχνικά λύση.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προτείνει την καλύτερη λύση για την σωστή και διαρκής μόνωσή του.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε την Ρόδο και τα γύρω νησιά.