ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ

 
 
 

ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ
Τα χτισίματα αποτελούν τη βασική εργασία σε νέες οικοδομές ή ανακαινίσεις με αναδιαμόρφωση χώρων, κατασκευές δωματίων, τοίχων και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με οικοδομικές εργασίες.

Η επιχείρηση μας “Τσέρρι Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, μπορεί να αναλάβει χτισίματα κτιρίων για την δημιουργία νέας κατοικίας ή την ανακαίνιση παλαιότερης κατοικίας στην Ρόδο και στα γύρω νησιά. Μπορούμε να κατασκευάσουμε διαχωριστικά τοίχων, σύμφωνα με τις ανάγκες των ιδιοκτητών καθώς και πεζούλες.

Ακόμα, το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει την αναπαλαίωση παλαιών κτιρίων στην Ρόδο και στα γύρω νησιά. Με αφετηρία την αγάπη μας για το επάγγελμά μας και με συμμάχους την πείρα και την τεχνογνωσία μας, παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ολοκληρωμένα έργα υψηλής ποιότητας.

 

 
 
 
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ & ΧΤΙΣΙΜΟ ΜΕ ΠΕΤΡΑ
Έχοντας σεβασμό απέναντι στην παράδοση της πέτρας και υπευθυνότητα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, επεξεργάζονται την πέτρα σε διάφορες μορφές και τεχνοτροπίες δημιουργώντας μοναδικά αποτελέσματα που ξεχωρίζουν.

Αναλαμβάνουμε επενδύσεις τζακιών, ξυλόφουρνων - bbq, τοίχων, κολώνων και χτίζουμε πεζούλες, τοίχους, σκαλοπάτια, φράχτες και ότι άλλο επιθυμείτε.

Διαθέτοντας μία μεγάλη ποικιλία από διάφορα είδη πέτρας, μπορείτε να επιλέξετε την πέτρα που επιθυμείτε για το χώρο σας ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που έχετε φανταστεί. 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε την Ρόδο και τα γύρω νησιά.