ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

 
 
 

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Εάν σκέφτεστε να ανανεώσετε το χώρο σας ή επιθυμείτε ένα απλό φρεσκάρισμα των τοίχων της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η επιχείρησή μας “Τσέρρι Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, διαθέτοντας ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού επιθυμείτε για το χώρο σας χρησιμοποιώντας πάντα χρώματα που αντέχουν στο χρόνο.

Αναλαμβάνουμε από απλές εργασίες ελαιοχρωματισμού όπως φρεσκαρίσματα μέχρι εξειδικευμένες εργασίες, τεχνοτροπίες, βαψίματα με όμορφους συνδυασμούς χρωμάτων και σχήματα που θα κάνουν τον χώρο σας μοναδικό. 

 

 
 
 
ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
Οι τεχνοτροπίες στους τοίχους είναι ειδικές τεχνικές βαψίματος που ξεφεύγουν από τον τυπικό, συνηθισμένο τρόπο ελαιοχρωματισμού. Είναι σύνθετες μέθοδοι διακόσμησης τοίχων, που εφαρμόζονται με σχέδιο και μπορούν να προσφέρουν ένα ξεχωριστό και καλαίσθητο αποτέλεσμα στο κτίριο σας.

Διαθέτοντας την κατάλληλη πείρα και παρακολουθώντας όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές τεχνοτροπίες που θα κάνουν τον χώρο σας να ξεχωρίζει και θα του δώσουν το στυλ που επιθυμείτε εσείς.

Σε όλους τους ελαιοχρωματισμούς που αναλαμβάνουμε στην Ρόδο και στα γύρω νησιά, φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα των εργασιών μας αλλά και για την καθαριότητα του χώρου που εργαζόμαστε.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε την Ρόδο και τα γύρω νησιά.